معجون گراسو، معجون لاغری جهت تنظیم متابولیسم بدن و دفع چربیهای مضر
ترکیبات معجون گراسو: عسل و هشت نوع گیاه طب سنتی
با معجون گراسو بیشتر آشنا شوید!
یکی از مشکلاتی که در جامعه به وفور دیده میشود، چاقی است که در بسیاری از افراد، تبدیل به یکی از دغدغههای مهم زندگیشان شده است. چاقی میتواند دلایل زیادی داشته باشد ولی بدون شک، یکی از شایعترین و اصلیترین دلایل آن اختلال در متابولیسم یا چرخه سوخت و ساز بدن است.
با به هم خوردن این سیستم، چربیهای مضر در بدن انباشته میشوند، تناسب اندام به هم میخورد و افراد چاق میشوند. چاقی موجب ابتلا به بیماریهای قلبی، سکته قلبی و فشار خون میشود.
داروهای زیادی در جهت رفع چاقی مورد استفاده قرار میگیرد، ولی درصد بسیار زیادی از این داروها هم زمان با رفع مشکل چاقی، عوارض بسیار خطرناکی را پدید میآورند. برخی داروهای لاغری غالباً با مکانیزمهای مختلفی مانند کاهش بیش از حد اشتها، تلقین سیری و کاهش جذب مواد غذایی هم زمان با افزایش مصرف انرژی بدن، به پروسه لاغری کمک میکنند.
استفاده مکرر این داروها باعث کمبود ویتامینهای محلول در چربی و دیگر ویتامینهای مورد نیاز بدن شده که همین کمبود ویتامین میتواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف و در نتیجه باعث بروز بیماریهای متعدد دیگری شود. باید توجه داشت که کاهش بیش از ۴ کیلوگرم در ماه قطعاً به دلیل کاهش آب بدن است.
روش نگهداری معجون گراسو
بهترین روش برای نگهداری معجون، قرار دادن آن در دمای محیط است.
زمان مصرف معجون گراسو
معجون را در دو نوبت صبح و بعد از ظهر (بین وعده صبحانه و ناهار، و بین ناهار و شام) به طوری که با وعدههای غذایی حداقل 2 ساعت فاصله داشته باشد مصرف نمایید.
مقدار مصرف معجون گراسو
مقدار یک قاشق چای خوری (3 گرم) از معجون را در یک لیوان آب جوشیده سرد شده حل نموده و میل نمایید. نوشیدن آب فراوان بعد از مصرف توصیه میشود.
موارد منع مصرف معجون گراسو
هر محصولی با توجه به ترکیبات آن موارد منعمصرفی نیز دارد. معجون گراسو در موارد زیرمنع استفاده دارد:
- - خانمهای باردار و شیرده
- - حساسیت به فرآوردههای زنبور عسل
- - حساسیت به گیاهان دارویی
- - فشار خون بالا
- - به دلیل افزایش متابولیسم، از افزایش حجم غذا و ریزهخواری پرهیز کنید.
- تفاوت چربی سفید و قهوهای در بدن انسان
چربی سفید و قهوهای هر دو در بدن انسان وجوددارند و منبع انرژی بدن به حساب میآیند. بافت چربی قهوهای است که تفاوت اصلی آن رابا چربی سفید رقم میزند.
علتنامگذاری چربی قهوهای، وجود تعداد زیادی میتوکندری در داخل سلولهای بافت این نوعچربی است. میتوکندریها حاوی آهن بوده و باعث تیرهتر شدن رنگ این نوع از چربیها میگردند.چربی قهوهای در مناطق خاصی از بدن مانند ناحیه گردن و بالای قفسه سینه یافت میشودو در بافت آنها، تعداد زیادی از قطرات روغنی دیده میشوند.
اما بیشتر بافت چربی موجود در بدن افراد بالغ(در یک سوم میانی بدن) از چربی سفید است. چربی زیر پوستی، چربی دور احشاء و ارگانهایداخلی و چربی ناحیه شکم، باسن و رانها از این نوع چربی هستند.سلولهای چربی سفید معمولا دارای یک قطره بزرگچربی و میزان کمی میتوکندری در داخل خود هستند و به همین دلیل رنگ آنها سفید است.
حفاظت از گرما و جلوگیری از خروج حرارت از بدن نقش اصلی چربی سفید در بدن است و به همین دلیل است که این نوع چربی در زیر پوست قراردارد. نقش دیگر چربی سفید در بدن، حفاظت اندامها و ارگانها از ضربات خارجی و تسهیلبعضی اعمال مانند نشستن است.
چربی سفید نقش مهمی در بدن انسان ایفا میکند،ولی متاسفانه عدم رعایت رژیم غذایی مناسب و شیوه زندگی کم تحرک امروزی، باعث افزایشدرصد این چربی در بدن برخی از افراد می گردد که آغازگر بسیاری از بیماری ها خواهد بود.به همین دلیل باید میزان چربی سفید به حد طبیعی خود بازگردد.
راه طبیعی برای کاهش میزانچربی سفید در بدن، رعایت رژیم غذایی و افزایش فعالیت بدنی است، ولی برای بسیاری ازافراد این راهکار بسیار دشوار خواهد بود.ممکن است برخی تغییرات در سبک زندگی باعث تبدیلشدن بافت چربی سفید به بافت چربی قهوه ای شوند، این تغییرات عبارتند از:
قرار دادن بدن در دمای پایین
قرار دادن بدن در معرض دمای پایین یا حتی سردممکن است به افزایش سلولهای چربی قهوهای کمک کند.دوش آب سرد، حمام یخ یا بیرون رفتن از خانهدر هوای سرد از جمله روشهایی هستند که میتوانید از طریق آنها بدن خود را در معرضدمای پایین قرار داده و به تبدیل سلولهای چربی سفید به بافت چربی قهوه ای کمک کنید.
ورزش کردن
منابع تحقیقاتی نشان میدهد که یک پروتئینبه نام آیریزین ممکن است به تبدیل چربی سفید به قهوهای کمک کند. انسان نیز این پروتئینرا در بدن خود تولید میکند و محققان کشف کردندافرادی که در زندگی روزمره خود برنامه منظم ورزشی ندارند، در مقایسه با کسانی که اغلبورزش می کنند، آریزین کمتری تولید میکنند.
ورزش کردن برای سوزاندن کالری و چربی اضافهو همچنین بهبود سلامت قلب و عروق نیز مفید بوده و همواره توصیه میشود. بنابراین، صرفنظر از اینکه تاثیر ورزش کردن روی چربیهای بدن چیست، بهتر است حتما یک برنامه ورزشیمنظم را دنبال کنید.